Wat is het?

MiGuide biedt het leefstijlprogramma CooL aan, speciaal voor mensen met diabetes type 2. Onze leefstijlcoach gaat u helpen met het aanleren en volhouden van gezonde gewoontes. Zoals gezond eten, voldoende bewegen, ontspanning en slaap.

CooL staat voor “Coaching op Leefstijl” en is een GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie). Met een doorverwijzing van uw huisarts wordt het programma volledig vergoed door uw zorgverzekeraar!

Voor wie?

Uw huisarts kan u doorverwijzen als u:

  • diabetes type 2 heeft;

  • 18 jaar of ouder bent;

  • een BMI van boven de 25 heeft;

  • gemotiveerd bent om uw leefstijl aan te passen!

Wat gaan we doen?

Gedurende 2 jaar werkt u samen met een leefstijlcoach aan het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Dit doet u online in online één-op-één sessies met uw leefstijlcoach en tijdensgroepsbijeenkomsten met andere diabetespatiënten. Dit alles vanuit uw vertrouwde omgeving!

Naast de begeleiding door een leefstijlcoach krijgt u toegang tot de MiGuide app. Daar kunt u gemakkelijk uw voeding, beweging en meetwaardes in bijhouden. Uw leefstijlcoach en eventueel huisarts en/of praktijkondersteuner, kunnen hierdoor ook uw voortgang volgen en u ondersteunen waar nodig. Door deze unieke combinatie tussen de zorg,leefstijlcoaching en technologie staat u er niet alleen voor!

KLAAR VOOR DE START?

Bent u er klaar voor om écht aan de slag te gaan met uw leefstijl? Wacht niet op uw volgende afspraak bij uw huisarts, maar neem nu contact met ons op! Wij helpen u graag op weg! Bel naar 085-0066872 of stuur een e-mail naar of vul het formulier hieronder in.