Veelgestelde vragen
Vragen over de MiGuide app:
MiGuide is een app die ondersteunt bij het krijgen van een gezondere leefstijl. Onder andere het voedingsdagboek, het bijhouden van beweging en het stellen van doelen en uitdagingen helpt hierbij. Ook is de de digitale assistent Noor 24 uur per dag in de app beschikbaar om antwoord te geven op alle vragen.
MiGuide helpt bij het ontwikkelen van een gezondere leefstijl. Een gezondere leefstijl zorgt ervoor dat je je fitter en energieker gaat voelen en je kunt er gewicht door verliezen! Verder geeft de MiGuide app inzicht in je eigen situatie, waardoor je meer regie over je gezondheid krijgt.
Als jouw huisarts (nog) niet met MiGuide werkt, kun je gewoon aan de slag met de app! De app kan dan alleen niet gekoppeld worden aan jouw medisch dossier, waardoor een aantal belangrijke functies niet beschikbaar zijn. Als je aan ons doorgeeft wie je huisarts is, kunnen wij contact opnemen met de praktijk om MiGuide aan te bieden. Dit kan via .
Waarschijnlijk heb je je al eens eerder bij ons aangemeld. Weet je je wachtwoord niet meer? Klik in de app op ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt dan een nieuwe verificatiecode per e-mail. Vervolgens kun je een nieuw wachtwoord aanmaken.
Lukt dit niet? Neem dan contact op met onze Service Desk op 085-0066872 of .
Als je liever geen vragenlijsten meer per e-mail wilt ontvangen, dan kun je je hiervoor afmelden door in de MiGuide app linksboven naar het menu te gaan. Klik vervolgens op “voorkeuren” en zet daar het schuifje achter “ik wil vragenlijsten via e-mail ontvangen” uit.
Als je je pincode bent vergeten, dien je app te verwijderen en weer opnieuw te downloaden. Als je dan weer inlogt met je e-mailadres en wachtwoord, kun je een nieuwe pincode aanmaken.
Klik in de app op ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt dan een nieuwe verificatiecode per e-mail. Vervolgens kun je een nieuw wachtwoord aanmaken.
Heb je hulp nodig bij het installeren of gebruiken van de app? Of heb je ergens anders een vraag over? Onze Service Desk is van maandag t/m vrijdag van 8:30 – 17:00 uur bereikbaar op 085-0066872 en op .
Je kunt ook je gegevens hier achterlaten en dan bellen we je zo snel mogelijk terug.
Vragen over het MiGuide CooL programma:
Het resultaat wordt gemeten in kwaliteit van slaap, ervaring van stress en mate van lichaamsbeweging, gewicht en buikomvang. Daarbij ligt de focus op positieve en duurzame gedragsverandering en is gewichtsverlies het uiteindelijke resultaat maar niet het enige doel.
Het CooL programma is geschikt voor jou als je je gezonder en fitter wilt voelen en je gemotiveerd bent om de komende 2 jaar actief met je leefstijl aan de slag te gaan. Daarnaast is het belangrijk dat je de Nederlandse taal machig bent. Alle sessies zijn online, dus het is fijn als je al redelijk digitaal vaardig bent en in het bezit bent van een smartphone (voor het gebruiken van de MiGuide app).
Om in aanmerking te komen voor volledige vergoeding vanuit de basisverzekering, zijn er een aantal voorwaarden:
- Je bent 18 jaar of ouder;
- Je hebt overgewicht (een BMI tussen 25 en 30) en daarnaast (een verhoogd risico op) diabetes, hart- en vaatziekten, slaapapneu, artrose of een vergrote buikomvang (voor vrouwen geldt: meer dan 88 cm. en voor mannen: meer dan 102 cm.);
- Of je hebt ernstig overgewicht (een BMI van meer dan 30).
Je kunt dan een doorverwijzing opvragen bij je huisarts.
Voldoe je niet aan deze voorwaarden voor vergoeding, maar wil je toch deelnemen? Neem dan contact met ons op voor de tarieven: .
Het programma duurt 2 jaar. In die 2 jaar zijn er regelmatig individuele sessies en groepssessies. In de eerste 8 maanden, tijdens het ‘basisprogramma’ heb je 1x per maand een groepssessie. Daarna, in het ‘onderhoudsprogramma’ is dit 1x per 2 maanden. Tussendoor heb je individuele gesprekken met je leefstijlcoach.
Hou rekening dat je gemiddeld 1 uur per week bezig bent met het maken van opdrachten, het lezen van achtergrondinformatie en het bijwonen van sessies. Daarnaast ben je natuurlijk dagelijks bezig met het nemen van kleine stapjes om gezonde gewoontes aan te leren. Hoeveel tijd dit vraagt hangt helemaal af van jouw doelen en jouw situatie. Je bespreekt met je leefstijlcoach wat de stapjes zijn die bij jou passen en die voor jou haalbaal zijn.
Bij het CooL programma is de groep erg belangrijk. Het is wetenschappelijk bewezen dat interventies effectiever zijn wanneer deelnemers met gelijkgestemden in contact komen en ervaringen uitwisselen. Daarom staat tijdens de groepssessies de interactie tussen de deelnemers centraal. Er wordt altijd gestart met een stukje theorie, waarna de deelnemers met elkaar en met de coach in gesprek gaan.
Ja! Het is helemaal gratis. Als je voldoet aan de voorwaarden hieronder wordt MiGuide CooL volledig vergoed vanuit ieders basisverzekering. Het gaat ook niet ten koste van je eigen risico. Ook als je tussentijds stopt met het programma zijn hier geen kosten aan verbonden. Uiteraard vragen en verwachten we dat je de intentie hebt om het programma af te maken als je ermee start.
De voorwaarden:
- Je bent 18 jaar of ouder;
- Je hebt overgewicht (een BMI tussen 25 en 30) en daarnaast (een verhoogd risico op) diabetes, hart- en vaatziekten, slaapapneu, artrose of een vergrote buikomvang (voor vrouwen geldt: meer dan 88 cm. en voor mannen: meer dan 102 cm.);
- Of je hebt ernstig overgewicht (een BMI van meer dan 30).
Je kunt dan een doorverwijzing opvragen bij je huisarts.
We bieden het CooL programma zoveel mogelijk online aan. Dat wil zeggen dat de meeste gesprekken en bijeenkomsten te volgen zijn via Teams, vanuit je eigen vertrouwde omgeving. Als er fysieke bijeenkomsten georganiseerd worden, zal dit altijd in de buurt van je huisartsenpraktijk zijn.
Tijdens Corona bieden wij het CooL programma online aan, zodat je aan de slag kunt met je leefstijl vanuit je vertrouwde omgeving.
Enige computervaardigheid is bij MiGuide CooL wel handig. Via e-mail ontvang je uitnodigingen voor de groepssessies en ook het communiceren van opdrachten en huiswerk gaat veelal via e-mail. Ook ontmoeten we elkaar meestal digitaal via het programma Teams. Je krijgt de uitleg van dit programma toegestuurd via e-mail. Lukt het niet om Teams te installeren? Medewerkers van onze Service Desk zitten klaar om jou persoonlijk op weg te helpen.
De begeleiding bij het bewegen zelf valt buiten dit programma. Voor het zoeken van geschikt beweegaanbod in de omgeving werkt de leefstijlcoach samen met een buurtsportcoach. Tijdens de groepssessie ‘Kom in beweging’ bespreken we hoe het op dit moment gaat met bewegen. Je krijgt ook tips hoe je meer kunt gaan bewegen.
Het is je eigen verantwoordelijkheid om zoveel mogelijk uit het programma te halen. We verwachten dan ook van je dat je bij alle sessies aanwezig bent. Lukt het je een keer niet om erbij te zijn, zorg er dan voor dat je de informatie die je achteraf ontvangt van je coach, goed doorneemt.
Mis je een individueel gesprek? Dan wordt deze in overleg met jou verzet naar een ander moment.
Goed om te weten: voordat je kunt deelnemen aan het onderhoudsprogramma is het noodzakelijk dat je de meeste bijeenkomsten uit het basisprogramma hebt bijgewoond.
De MiGuide App biedt ondersteuning om jouw doelen op het gebied van leefstijl te behalen. Je kunt bijvoorbeeld uitdagingen aangaan, je voeding checken en je beweging bijhouden. Het is niet verplicht om alles in te vullen, maar we raden je wel aan regelmatig gebruik te maken van de MiGuide app. Het is voor jouw leefstijlcoach ook gemakkelijk om de door jou ingevoerde gegevens te kunnen inzien en je op basis hiervan verder te coachen. Dit gebeurt uiteraard alleen met jouw toestemming.
Jouw huisarts ontvangt bericht over de start, voortgang en beëindiging of afronding van het programma. Tijdens de tussentijdse evaluatie en het eindgesprek bespreken we samen of je inhoudelijk iets terug wil koppelen. De zorgverzekeraar ontvangt geen inhoudelijke informatie over jouw deelname of de resultaten. De resultaten worden anoniem door het RIVM verzameld voor de landelijke resultaatmeting.
De gegevens die je invoert in de MiGuide app worden verwerkt volgens de AVG. Lees hier onze privacy verklaring.
Als je meedoet met het programma, is het belangrijk dat je de intentie hebt om het hele programma van 2 jaar te volgen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je situatie dusdanig verandert dat je niet meer mee kunt doen. In overleg met je coach kun je besluiten te stoppen. Je wordt dan terugverwezen naar je huisarts. Er zullen nooit kosten aan jou worden doorbelast. Als je op een later moment weer mee wilt doen – met een nieuwe groep – dien je hiervoor toestemming te vragen aan je zorgverzekeraar.
MiGuide CooL is geen dieetprogramma dat jou vertelt wat je wel en niet moet doen. Het is een programma dat jou met behulp van een leefstijlcoach helpt om zelf gezonde keuzes te maken. Je coach vertelt jou dus niet wat je wel of niet mag eten, maar leert je op basis van welke informatie jij deze keuzes zelf kunt maken. Het is belangrijk om te leren begrijpen waarom je bepaalde keuzes maakt en te ontdekken hoe je hier zelf verandering in kunt brengen. Dit zorgt voor een leerproces dat duurzamer is met blijvend resultaat op de lange termijn.
Dit is geen afvalprogramma. Om het ‘dieetdenken’ zoveel mogelijk los te laten, wegen we je alleen op een aantal vaste momenten: tijdens de intake, bij de tussentijdse evaluatie en aan het einde van het programma. We noteren dan ook je taille-omvang. Op deze momenten meten we ook het resultaat als geheel. Je mag jezelf natuurlijk tussendoor wegen, maar hou daarbij in gedachten dat er ook resultaten zijn, die je niet op de weegschaal ziet! Je gaat namelijk met heel andere processen aan de slag, dan alleen met gewichtsverlies.
Misschien heb je het zelf al eens ervaren: gewoontes veranderen is hartstikke lastig! Het is belangrijk dat je kleine stapjes zet om steeds dichter bij jouw doel te komen. Tijdens de eerste 8 maanden word je daar intensief bij geholpen. Hierna is de onderhoudsfase, waarin je wat minder vaak contact hebt met je leefstijlcoach en je groep, maar waarin je toch nog regelmatig bij elkaar komt om jouw gezonde leefstijl vol te blijven houden.
Het MiGuide Cool programma bestaat uit 2 fases. In de eerste fase heb je vaker contact met je leefstijlcoach en krijg je veel informatie en opdrachten om te ervaren hoe je gezonde gewoontes kunt aanleren. Na deze fase heb je een heleboel tools tot je beschikking en werk je steeds meer zelfstandig aan je doelen. Uiteraard staat je leefstijlcoach altijd voor je klaar en kun je tussendoor hulp vragen aan je groepsgenoten.
Basisprogramma (8 maanden)
– Intakegesprek
– 8 groepsbijeenkomsten
– 3 individuele gesprekken met je leefstijlcoach
– Eindgesprek basisprogramma
Onderhoudsprogramma (16 maanden)
– 8 groepsbijeenkomsten
– 2 individuele gesprekken met je leefstijlcoach
– Eindgesprek onderhoudsprogramma
Als je je aanmeldt voor het CooL programma kun je zelf kiezen met welke groep je wilt meedoen. Binnenkort starten de volgende groepen:
Veelgestelde vragen
Vragen over de MiGuide app:
MiGuide is een app die ondersteunt bij het krijgen van een gezondere leefstijl. Onder andere het voedingsdagboek, het bijhouden van beweging en het stellen van doelen en uitdagingen helpt hierbij. Ook is de de digitale assistent Noor 24 uur per dag in de app beschikbaar om antwoord te geven op alle vragen.
MiGuide helpt bij het ontwikkelen van een gezondere leefstijl. Een gezondere leefstijl zorgt ervoor dat je je fitter en energieker gaat voelen en je kunt er gewicht door verliezen! Verder geeft de MiGuide app inzicht in je eigen situatie, waardoor je meer regie over je gezondheid krijgt.
Als jouw huisarts (nog) niet met MiGuide werkt, kun je gewoon aan de slag met de app! De app kan dan alleen niet gekoppeld worden aan jouw medisch dossier, waardoor een aantal belangrijke functies niet beschikbaar zijn. Als je aan ons doorgeeft wie je huisarts is, kunnen wij contact opnemen met de praktijk om MiGuide aan te bieden. Dit kan via .
Waarschijnlijk heb je je al eens eerder bij ons aangemeld. Weet je je wachtwoord niet meer? Klik in de app op ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt dan een nieuwe verificatiecode per e-mail. Vervolgens kun je een nieuw wachtwoord aanmaken.
Lukt dit niet? Neem dan contact op met onze Service Desk op 085-0066872 of .
Als je liever geen vragenlijsten meer per e-mail wilt ontvangen, dan kun je je hiervoor afmelden door in de MiGuide app linksboven naar het menu te gaan. Klik vervolgens op “voorkeuren” en zet daar het schuifje achter “ik wil vragenlijsten via e-mail ontvangen” uit.
Als je je pincode bent vergeten, dien je app te verwijderen en weer opnieuw te downloaden. Als je dan weer inlogt met je e-mailadres en wachtwoord, kun je een nieuwe pincode aanmaken.
Klik in de app op ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt dan een nieuwe verificatiecode per e-mail. Vervolgens kun je een nieuw wachtwoord aanmaken.
Heb je hulp nodig bij het installeren of gebruiken van de app? Of heb je ergens anders een vraag over? Onze Service Desk is van maandag t/m vrijdag van 8:30 – 17:00 uur bereikbaar op 085-0066872 en op .
Je kunt ook je gegevens hier achterlaten en dan bellen we je zo snel mogelijk terug.
Vragen over het MiGuide CooL programma
Het resultaat wordt gemeten in kwaliteit van slaap, ervaring van stress en mate van lichaamsbeweging, gewicht en buikomvang. Daarbij ligt de focus op positieve en duurzame gedragsverandering en is gewichtsverlies het uiteindelijke resultaat maar niet het enige doel.
Het CooL programma is geschikt voor jou als je je gezonder en fitter wilt voelen en je gemotiveerd bent om de komende 2 jaar actief met je leefstijl aan de slag te gaan. Daarnaast is het belangrijk dat je de Nederlandse taal machig bent. Alle sessies zijn online, dus het is fijn als je al redelijk digitaal vaardig bent en in het bezit bent van een smartphone (voor het gebruiken van de MiGuide app).
Om in aanmerking te komen voor volledige vergoeding vanuit de basisverzekering, zijn er een aantal voorwaarden:
- Je bent 18 jaar of ouder;
- Je hebt overgewicht (een BMI tussen 25 en 30) en daarnaast (een verhoogd risico op) diabetes, hart- en vaatziekten, slaapapneu, artrose of een vergrote buikomvang (voor vrouwen geldt: meer dan 88 cm. en voor mannen: meer dan 102 cm.);
- Of je hebt ernstig overgewicht (een BMI van meer dan 30).
Je kunt dan een doorverwijzing opvragen bij je huisarts.
Voldoe je niet aan deze voorwaarden voor vergoeding, maar wil je toch deelnemen? Neem dan contact met ons op voor de tarieven: .
Het programma duurt 2 jaar. In die 2 jaar zijn er regelmatig individuele sessies en groepssessies. In de eerste 8 maanden, tijdens het ‘basisprogramma’ heb je 1x per maand een groepssessie. Daarna, in het ‘onderhoudsprogramma’ is dit 1x per 2 maanden. Tussendoor heb je individuele gesprekken met je leefstijlcoach.
Hou rekening dat je gemiddeld 1 uur per week bezig bent met het maken van opdrachten, het lezen van achtergrondinformatie en het bijwonen van sessies. Daarnaast ben je natuurlijk dagelijks bezig met het nemen van kleine stapjes om gezonde gewoontes aan te leren. Hoeveel tijd dit vraagt hangt helemaal af van jouw doelen en jouw situatie. Je bespreekt met je leefstijlcoach wat de stapjes zijn die bij jou passen en die voor jou haalbaal zijn.
Bij het CooL programma is de groep erg belangrijk. Het is wetenschappelijk bewezen dat interventies effectiever zijn wanneer deelnemers met gelijkgestemden in contact komen en ervaringen uitwisselen. Daarom staat tijdens de groepssessies de interactie tussen de deelnemers centraal. Er wordt altijd gestart met een stukje theorie, waarna de deelnemers met elkaar en met de coach in gesprek gaan.
Ja! Het is helemaal gratis. Als je voldoet aan de voorwaarden hieronder wordt MiGuide CooL volledig vergoed vanuit ieders basisverzekering. Het gaat ook niet ten koste van je eigen risico. Ook als je tussentijds stopt met het programma zijn hier geen kosten aan verbonden. Uiteraard vragen en verwachten we dat je de intentie hebt om het programma af te maken als je ermee start.
De voorwaarden:
- Je bent 18 jaar of ouder;
- Je hebt overgewicht (een BMI tussen 25 en 30) en daarnaast (een verhoogd risico op) diabetes, hart- en vaatziekten, slaapapneu, artrose of een vergrote buikomvang (voor vrouwen geldt: meer dan 88 cm. en voor mannen: meer dan 102 cm.);
- Of je hebt ernstig overgewicht (een BMI van meer dan 30).
Je kunt dan een doorverwijzing opvragen bij je huisarts.
We bieden het CooL programma zoveel mogelijk online aan. Dat wil zeggen dat de meeste gesprekken en bijeenkomsten te volgen zijn via Teams, vanuit je eigen vertrouwde omgeving. Als er fysieke bijeenkomsten georganiseerd worden, zal dit altijd in de buurt van je huisartsenpraktijk zijn.
Tijdens Corona bieden wij het CooL programma online aan, zodat je aan de slag kunt met je leefstijl vanuit je vertrouwde omgeving.
Enige computervaardigheid is bij MiGuide CooL wel handig. Via e-mail ontvang je uitnodigingen voor de groepssessies en ook het communiceren van opdrachten en huiswerk gaat veelal via e-mail. Ook ontmoeten we elkaar meestal digitaal via het programma Teams. Je krijgt de uitleg van dit programma toegestuurd via e-mail. Lukt het niet om Teams te installeren? Medewerkers van onze Service Desk zitten klaar om jou persoonlijk op weg te helpen.
De begeleiding bij het bewegen zelf valt buiten dit programma. Voor het zoeken van geschikt beweegaanbod in de omgeving werkt de leefstijlcoach samen met een buurtsportcoach. Tijdens de groepssessie ‘Kom in beweging’ bespreken we hoe het op dit moment gaat met bewegen. Je krijgt ook tips hoe je meer kunt gaan bewegen.
Het is je eigen verantwoordelijkheid om zoveel mogelijk uit het programma te halen. We verwachten dan ook van je dat je bij alle sessies aanwezig bent. Lukt het je een keer niet om erbij te zijn, zorg er dan voor dat je de informatie die je achteraf ontvangt van je coach, goed doorneemt.
Mis je een individueel gesprek? Dan wordt deze in overleg met jou verzet naar een ander moment.
Goed om te weten: voordat je kunt deelnemen aan het onderhoudsprogramma is het noodzakelijk dat je de meeste bijeenkomsten uit het basisprogramma hebt bijgewoond.
De MiGuide App biedt ondersteuning om jouw doelen op het gebied van leefstijl te behalen. Je kunt bijvoorbeeld uitdagingen aangaan, je voeding checken en je beweging bijhouden. Het is niet verplicht om alles in te vullen, maar we raden je wel aan regelmatig gebruik te maken van de MiGuide app. Het is voor jouw leefstijlcoach ook gemakkelijk om de door jou ingevoerde gegevens te kunnen inzien en je op basis hiervan verder te coachen. Dit gebeurt uiteraard alleen met jouw toestemming.
Jouw huisarts ontvangt bericht over de start, voortgang en beëindiging of afronding van het programma. Tijdens de tussentijdse evaluatie en het eindgesprek bespreken we samen of je inhoudelijk iets terug wil koppelen. De zorgverzekeraar ontvangt geen inhoudelijke informatie over jouw deelname of de resultaten. De resultaten worden anoniem door het RIVM verzameld voor de landelijke resultaatmeting.
De gegevens die je invoert in de MiGuide app worden verwerkt volgens de AVG. Lees hier onze privacy verklaring.
Als je meedoet met het programma, is het belangrijk dat je de intentie hebt om het hele programma van 2 jaar te volgen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je situatie dusdanig verandert dat je niet meer mee kunt doen. In overleg met je coach kun je besluiten te stoppen. Je wordt dan terugverwezen naar je huisarts. Er zullen nooit kosten aan jou worden doorbelast. Als je op een later moment weer mee wilt doen – met een nieuwe groep – dien je hiervoor toestemming te vragen aan je zorgverzekeraar.
MiGuide CooL is geen dieetprogramma dat jou vertelt wat je wel en niet moet doen. Het is een programma dat jou met behulp van een leefstijlcoach helpt om zelf gezonde keuzes te maken. Je coach vertelt jou dus niet wat je wel of niet mag eten, maar leert je op basis van welke informatie jij deze keuzes zelf kunt maken. Het is belangrijk om te leren begrijpen waarom je bepaalde keuzes maakt en te ontdekken hoe je hier zelf verandering in kunt brengen. Dit zorgt voor een leerproces dat duurzamer is met blijvend resultaat op de lange termijn.
Dit is geen afvalprogramma. Om het ‘dieetdenken’ zoveel mogelijk los te laten, wegen we je alleen op een aantal vaste momenten: tijdens de intake, bij de tussentijdse evaluatie en aan het einde van het programma. We noteren dan ook je taille-omvang. Op deze momenten meten we ook het resultaat als geheel. Je mag jezelf natuurlijk tussendoor wegen, maar hou daarbij in gedachten dat er ook resultaten zijn, die je niet op de weegschaal ziet! Je gaat namelijk met heel andere processen aan de slag, dan alleen met gewichtsverlies.
Misschien heb je het zelf al eens ervaren: gewoontes veranderen is hartstikke lastig! Het is belangrijk dat je kleine stapjes zet om steeds dichter bij jouw doel te komen. Tijdens de eerste 8 maanden word je daar intensief bij geholpen. Hierna is de onderhoudsfase, waarin je wat minder vaak contact hebt met je leefstijlcoach en je groep, maar waarin je toch nog regelmatig bij elkaar komt om jouw gezonde leefstijl vol te blijven houden.
Het MiGuide Cool programma bestaat uit 2 fases. In de eerste fase heb je vaker contact met je leefstijlcoach en krijg je veel informatie en opdrachten om te ervaren hoe je gezonde gewoontes kunt aanleren. Na deze fase heb je een heleboel tools tot je beschikking en werk je steeds meer zelfstandig aan je doelen. Uiteraard staat je leefstijlcoach altijd voor je klaar en kun je tussendoor hulp vragen aan je groepsgenoten.
Basisprogramma (8 maanden)
– Intakegesprek
– 8 groepsbijeenkomsten
– 3 individuele gesprekken met je leefstijlcoach
– Eindgesprek basisprogramma
Onderhoudsprogramma (16 maanden)
– 8 groepsbijeenkomsten
– 2 individuele gesprekken met je leefstijlcoach
– Eindgesprek onderhoudsprogramma
Als je je aanmeldt voor het CooL programma kun je zelf kiezen met welke groep je wilt meedoen. Binnenkort starten de volgende groepen:
HEB JE ANDERE EEN VRAAG?
Neem contact met ons op!
Neem contact met ons op!
Starten met MiGuide
Ga je starten met de MiGuide app? Bekijk dan de demovideo waarin de eerste stappen uitgelegd worden.
Heb je een klacht?
Vul dan het contactformulier in en vermeld bij het onderwerp “klacht”. Wij zullen zo snel mogelijk en tenminste binnen de wettelijke termijn van 6 weken schriftelijk reageren en je klacht naar tevredenheid oplossen. Wij zijn aangesloten bij Klachtenportaal Zorg, zodat je eventueel ondersteuning kunt aanvragen bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Voor meer informatie over de klachtenprocedure van zorgaanbieders, verwijzen we je graag naar de website van Klachtenportaal Zorg.