De leefstijlcoaches van MiGuide CooL

Ben jij benieuwd welke leefstijlcoach jou kan gaan begeleiden bij het MiGuide CooL programma? Maak hier alvast kennis met onze coaches en lees over hun ervaringen, visie op leefstijlcoaching en waarom zij voor MiGuide CooL hebben gekozen!

Al onze coaches zijn lid van de BLCN en hebben zijn KABIZ geregistreerd en geaccrediteerd.

Dominique Kuipers
“Ik wil mensen in beweging krijgen, in letterlijke én figuurlijke zin! Mensen begeleiden op weg naar ‘een leven leiden waar jìj je goed bij voelt’.”

Lees meer >

Judith Nijssen
Judith Nijssen
“Ik wil je laten ervaren dat het leven leuker wordt als je in beweging komt. Zowel letterlijk, als figuurlijk; door het aanpakken van je minder gezonde gewoontes. In beweging komen geeft energie!”

Lees meer >

Ido van der Meijden
“Ik wil het beste in mensen naar boven halen zodat ze in staat zijn om zelfredzaam en vitaal te worden.”

Lees meer>

Liesbeth Godeschalk
Liesbeth Godeschalk
“Ik wil meer bewustzijn ontwikkelen op het gebied van gezondheid, zodat keuzes worden gemaakt in harmonie met lichaam en geest.”

Lees meer>

Laura Kemperman
Laura Kemperman
“Ik wil mensen laten zien dat een gezonde leefstijl voor iedereen kan zijn. Samen op zoek gaan naar een leefstijl die bij jou past, doen wat goed voelt voor jou!”

Lees meer>

IETS VOOR JOU?

Door het invullen van onderstaand formulier geef je aan dat je interesse hebt om mee te doen met het MiGuide CooL-programma. Je ontvangt van ons alle benodigde informatie en de mogelijkheid om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.