Monique van Krieken 

“Sinds 2021 ben ik leefstijlcoach waarbij ik in eerste instantie intern in een ouderenzorgorganisatie als leefstijlcoach aan de slag ben gegaan. Daarvoor heb ik jaren als manager en leidinggevende in zorgorganisaties gewerkt, waarbij ik graag een coachende stijl hanteerde. Ik geloof erg het hebben van vrijheid in combinatie met het nemen van verantwoordelijkheid, ofwel eigen regie pakken.  

Ik heb mijn opleiding bij Sonnevelt gevolgd en daarna uitgebreid met de trainingen Mindful Walk en OER-adem coach. Sinds begin 2023 ben ik geaccrediteerd CooL Coach.  

Tijdens mijn dagelijkse werk en leven heb ik gemerkt dat goed voor jezelf zorgen bijdraagt aan veerkracht en energie. Uitdagingen in het leven zullen er altijd zijn. Een gezonde leefstijl maakt je weerbaarder. Dit wil ik graag overbrengen aan anderen.” 

Levensmotto: Doe wat je gelukkig maakt!

Een leuke weetje over Monique:

“Naast leefstijlcoach ben ik persoonlijk begeleider voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Vanuit het gedachtengoed Positieve Gezondheid kijk ik met mijn cliënten vooral naar mogelijkheden en maken we vooral veel plezier. “

Wat is de toegevoegde waarde van leefstijlcoaching en het CooL-MiGuide programma?  

“Leefstijlfactoren hebben invloed op elkaar. Leefstijl gaat niet alleen om voeding en beweging, maar ook over slaap, ontspanning, stress en mindset. Tijdens leefstijlcoaching gaan we in op al deze factoren en de invloed op elkaar. Tijdens het CooL traject van MiGuide leer je regie te pakken over je leefstijl. De digitale omgeving van MiGuide biedt veel extra informatie om je te inspireren en motiveren.” 

Wat is een gezonde leefstijl volgens jou? 

“Elk mens is uniek en een gezonde leefstijl is dat ook. Gezond om willen en kunnen gaan met je lijf en leven kan alleen als het bij jou past en jij er gelukkig van wordt. Voor mij is beweging in de natuur belangrijk om in balans te blijven naast een drukke baan en gezinsleven. Gezond eten helpt me bij het hebben van voldoende energie.  

De uitdaging zit er voor iedereen in om een eigen gezonde leefstijl te vinden. Als coach inspireer en begeleid ik jou hierin.”

Opleidingen 

  • Post HBO Leefstijlcoach bij Sonnevelt
  • Gecertificeerd CooL Coach
  • Mindful Walk Instructeur
  • OER ademcoach
  • ACT Basistraining
  • HBO Facilitair Management

 

“Ik wil mensen laten ervaren dat je door een gezonde en bewuste leefstijl zoveel beter in je vel komt te zitten” 

IETS VOOR JOU?

Door het invullen van onderstaand formulier geef je aan dat je interesse hebt om mee te doen met het CooL-MiGuide programma. Je ontvangt een e-mail van ons, met daarin alle informatie over het programma en hoe je kunt deelnemen.