Linde Heijmerink

Sinds 2015 ervaar hoe het is om diabetes (type1) te hebben en de veerkracht in mezelf te herontdekken. Op zoek naar een nieuwe balans van werk, sport, slaap en voeding. Inmiddels heb ik deze veerkracht in me zitten en weet ik aan welke knoppen ik moet draaien als de balans (door welke reden dan ook) even verstoord wordt.  

Sinds 2014 ben ik werkzaam als project coach in het onderwijs en heb ik veel studenten geleerd hoe je probleem oplossend kunt denken. Hoe je tegen problemen aan kunt kijken en combinaties van oplossingen kunt bedenken, testen en optimaliseren.

In mijn werk als docent en coach kwam mijn focus steeds meer te liggen op de persoonlijke coaching van moeilijk studerende studenten. Het teweeg kunnen brengen van verandering in de manier van denken, motivatie of gedrag bij andere is een kostbaar goed.

Dus na 9 jaar onderwijs was het tijd om mijn twee paden samen te brengen en het roer om te gooien en volledig als leefstijlcoach aan de slag te gaan. Me inzetten voor de ander om hun veerkracht te gaan vinden en daarmee een gezondere balans te vinden in het leven is iets waar ik voor ga.  

Levensmotto: “Wat jou anders maakt, maakt je sterk.” 

Een leuk weetje over Linde: “Ik doe aan paaldansen en ben ook in de studio te vinden als trainer (het lesgeven kan nooit helemaal mijn systeem uit !). Maar als het water weer afkoelt ben ik in de winter maanden in het buitenwater te vinden voor koud water training.”  

Wat is een gezonde leefstijl volgens jou? 

“Een gezonde leefstijl betekent voor mij het vermogen om in de omstandigheden waarin je je bevindt, te weten welke mogelijkheden je hebt en wat er nodig is om een juiste keuze te kunnen maken. Het is het in staat zijn de knoppen (van beweging, voeding, slaap en ontspanning) op de juiste standen te kunnen draaien zodat je je energiek, ontspannen en fitaal voelt.”   

Wat is de toegevoegde waarde van leefstijlcoaching en het MiGuide CooL-programma? 

“Het is mooi dat er verder wordt gekeken dan alleen maar je eetpatroon en beweging. Het gaat echt om de balans vinden waarbij veel meer factoren een rol spelen die invloed hebben op een gezonde leefstijl. Door de aandacht te verdelen over al deze onderwerpen is de kans groot dat je voor jezelf ontdekt aan welke knop er bij jou als eerste gedraaid kan worden. En misschien is dat wel helemaal niet de knop van voeding of beweging.”  

Opleidingen 

  • Industrial design engineering (BSc) (TU Delft)  
  • Integrated Product Design (MSc) (TU Delft) 
  • Basiskwalificatie didactische bewkaamheid (Hogeschool Rotterdam) 
  • Geaccrediteerd Leefstijlcoach (BLCN) 
  • Reiki healing (eerste graad)  
Linde Heijmerkink

“Ik wil mensen in staat brengen hun eigen veerkracht te (her)ontdekken om zo een nieuwe balans te vinden in het leven waardoor ze (weer) positiever en gezonder in het leven kunnen gaan staan”

IETS VOOR JOU?

Door het invullen van onderstaand formulier geef je aan dat je interesse hebt om mee te doen met het MiGuide CooL-programma. Je ontvangt een e-mail van ons, met daarin alle informatie over het programma en hoe je kunt deelnemen.