Liesbeth Godeschalk

“Sinds 2017 ben ik professioneel werkzaam op het gebied van gezondheid, als yoga en pilates docent. Ik heb daarvoor jarenlang gewerkt bij een grote zorgverzekeraar en preventiezorg was altijd onderbelicht. Het hebben van een goede gezondheid is niet vanzelfsprekend. Een gezonde leefstijl is iets wat je aangeleerd wordt, het zijn gewoonten. En dat hele spel van gewoonten speelt voor een groot deel af in ons onderbewustzijn. Hier ben ik mateloos door gefascineerd.

Op een gegeven moment werd ik door de gemeente benaderd om mee te doen aan het preventieakkoord. Hierdoor werd ik gemotiveerd om mij bij te scholen op het gebied van leefstijlcoaching.

Vanaf 2019 ben ik daarnaast begonnen als coach, gericht op stressreductie. In 2021 heb ik mijn opleiding tot leefstijlcoach afgerond en sinds 2022 ben ik gecertificeerd CooL aanbieder en werkzaam als CooL coach.”

Levensmotto: Practice what you preach”

Een leuk weetje over Liesbeth:Iedere ochtend stap ik op de fiets en maak ik een rondje met de hond door het bos, ook als het nog donker is. En ik hou van yoga, creativiteit en natuur en geef daarom ook graag outdoor les.”

Wat is een gezonde leefstijl volgens jou?
“Een gezonde leefstijl is vooral uniek. Het sluit aan bij wat je beweegt en wat je energie geeft. Voor mij is dit regelmaat, rust en reinheid. Dagelijks met regelmaat bewegen, zo natuurlijk mogelijk eten, oprechtheid in mijn sociale contacten en accepteren dat ik op tijd rust moet nemen, zodat ik de volgende dag weer uitgerust wakker word.

Wat is de toegevoegde waarde van leefstijlcoaching en het CooL-MiGuide programma?
“Leefstijlcoaching helpt om preventief na te denken over gezondheid. Je keuze van vandaag heeft invloed op de dag van morgen. Leefstijlcoaching bij MiGuide begint al direct na de eerste kennismaking. Daar waar je aandacht aan geeft, dat groeit. MiGuide brengt een gezonde leefstijl onder de aandacht door deelnemers mee te nemen in een flow.”

Opleidingen

  • Erkende leefstijlcoach opleiding (BLCN accreditatie)
  • Gecertificeerd CooL aanbieder
  • Natuurvoedingsadviseur
  • Outdoor trainer
  • Yoga coaching & therapie
  • Body Mind therapeuten opleiding
  • Yoga en pilates opleiding
  • HBO Management Economie en Recht

“Het ontwikkelen van meer bewustzijn op het gebied van gezondheid, zodat keuzes worden gemaakt in harmonie met lichaam en geest.”

 

IETS VOOR JOU?

Door het invullen van onderstaand formulier geef je aan dat je interesse hebt om mee te doen met het CooL-MiGuide programma. Je ontvangt een e-mail van ons, met daarin alle informatie over het programma en hoe je kunt deelnemen.