Laura Kemperman

“Van jongs af aan was ik vaak te vinden op het volleybalveld en werd mijn interesse om mijn studie in de richting van de sport te kiezen aangewakkerd. In 2019 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Sportkunde aan de Fontys Sporthogeschool. Kort daarna ben ik mijn loopbaan gestart als bewegingsdeskundige, waarbij ik voor 4 jaar mensen met ernstig overgewicht heb begeleid op het gebied van bewegen.

Ik wilde meer gaan kijken naar het hele plaatje en mijzelf verdiepen in coaching en gedrag. Want waarom doen mensen wat ze doen? Waarom maken ze bepaalde keuzes? Daarom ben ik de opleiding tot leefstijlcoach gaan doen en mag mij sinds februari 2022 geaccrediteerd leefstijlcoach noemen.”

Levensmotto van Laura: “Je kunt alleen tijd verspillen, als je vergeet ervan te genieten”

Een (of meerdere) weetjes over Laura:

“Naast dat ik bewegingsdeskundige en leefstijlcoach ben, ben ik ook gecertificeerd sportmasseuse.”

Wat is de toegevoegde waarde van leefstijlcoaching en het CooL-MiGuide programma?

“Bij CooL-MiGuide kun je werken aan je eigen leefstijl in je eigen vertrouwde omgeving. Werken aan gewoontes die jij aan wilt pakken, jij bent in de lead! We gaan tijdens het traject aan de slag met thema’s die betrekking hebben op leefstijl. Zowel de groepsbijeenkomsten en één op één gesprekken met de coach maken het CooL-programma sterk. Herkenning vinden bij groepsleden en meer focus op jouw situatie in de één op één gesprekken.”

Wat is een gezonde leefstijl volgens jou?

“Een gezonde leefstijl betekent voor mij; lekker in je vel zitten! Daarbij speelt balans een belangrijke rol voor mij: iedere dag bewegen, voldoende slapen, voedzaam en gezond eten en ontspannen. Maar ook kunnen genieten van een lekkere en leuke dingen in het leven.

Opleidingen

  • Post-HBO Leefstijlcoach (BLCN accreditatie)
  • Sportmassage (NGS-licentie)
  • HBO Sportkunde (Fontys Sporthogeschool)

“Ik wil mensen laten zien dat een gezonde leefstijl voor iedereen kan zijn. Samen op zoek gaan naar een leefstijl die bij jou past, doen wat goed voelt voor jou!”

 

IETS VOOR JOU?

Door het invullen van onderstaand formulier geef je aan dat je interesse hebt om mee te doen met het CooL-MiGuide programma. Je ontvangt een e-mail van ons, met daarin alle informatie over het programma en hoe je kunt deelnemen.