Judith Nijssen

Meer energie, een fitter gevoel, een betere gezondheid, lekkerder in mijn vel, meer zelfvertrouwen én een leuker leven. Dát leverde ‘in beweging’ komen mij op in een periode van mijn leven dat dingen iets minder goed gingen. Ook merkte ik bij mijn oudste dochter wat goede coaching kan opleveren. Op haar dagbesteding halen haar werkcoaches het beste naar boven bij haar en haar ‘collega’s’. De energie die dat bij beide partijen oplevert raakt me telkens weer. 

Dit wilde ik delen met anderen en was de aanleiding om me om te scholen. Sinds 2020 werk ik fulltime als geaccrediteerd leefstijlcoach en begeleid ik CooL groepen.” 

Levensmotto: Gewoon dóen!”

Een leuk weetje over Judith: Ik woon samen met mijn 3 dochters, ik train graag voor marathons (ik hou ook van het biertje na afloop) én ik ben dahlia fan (ik zet mijn tuin elk jaar vol met zoveel mogelijk verschillende kleuren en soorten)”

Wat is een gezonde leefstijl volgens jou?
Een gezonde leefstijl is voor mij telkens weer opnieuw kiezen voor díe dingen die mij zowel fysiek als mentaal energie geven en ervoor zorgen dat ik gezond blijf zodat ik kan blíjven doen wat ik graag wíl doen.”

Wat is de toegevoegde waarde van leefstijlcoaching en het MiGuide CooL-programma?
Een leefstijlcoach kan je helpen met het aanpakken van je minder gezonde gewoontes: meer bewegen, puur en lekker eten, genoeg slaap en tijd voor ontspanning. Op een manier die bij jou past. Dit lukt je als je hier de tijd voor neemt, genoeg kleine stapjes zet en een haalbaar doel voor ogen hebt. Alleen dán kom je héél ver! MiGuide CooL helpt je op een efficiënte, praktische en positieve manier om samen met anderen te ontdekken hoe je ‘in beweging’ komt (en blijft) en laat je stapje voor stapje ervaren welk positief effect dit heeft op je dagelijks leven. ” 

Opleidingen

  • HBO Leefstijlcoach (Fontys Paramedische Hogeschool Eindhoven)   
  • Basis Running Instructor/Looptrainer (EFAA) 
  • Fitness Outdoor Expert/Bootcamp Trainer (EFAA) 
  • Techniek & Maatschappij – Omgevingstechnologie (Technische Universiteit Eindhoven) 

“Ik wil je laten ervaren dat het leven leuker wordt als je in beweging komt. Zowel letterlijk, als figuurlijk; door het aanpakken van je minder gezonde gewoontes. In beweging komen geeft energie!”

 

IETS VOOR JOU?

Door het invullen van onderstaand formulier geef je aan dat je interesse hebt. We beantwoorden je vragen en plannen indien gewenst een kennismakingsgesprek in. Geheel vrijblijvend!