Ido van der Meijden

“Ik heb altijd al interesse gehad in het gedrag van mensen als het gaat om gezondheid en leefstijl. Deze interesse heeft geleid tot het volgen van een post-HBO-opleiding als leefstijlcoach. Deze heb ik in december 2019 afgerond. Inmiddels ben ik sinds 2022 bezig als leefstijlcoach voor MiGuide.”

Levensmotto: “Easy does it!”

Een leuk weetje over Ido:Naast leefstijlcoach ben ik ook docent Nederlands als Tweede Taal. Ik vind het dan ook een uitdaging om complexe begrippen binnen de leefstijlcoaching in begrijpelijke taal uit te leggen.”

Wat is een gezonde leefstijl volgens jou?

“Een gezonde leefstijl is bewust en bekwaam keuzen kunnen maken die een positieve invloed hebben op je gezondheid.

 

Wat is de toegevoegde waarde van leefstijlcoaching en het MiGuide CooL-programma?

De grootste toegevoegde waarde is dat mensen in hun kracht worden gezet. Hierdoor vergroten deelnemers hun weerbaarheid en hiermee hun vitaliteit.

Naast de hoge klantgerichtheid van MiGuide, is de toegevoegde waarde met name de flexibiliteit voor de deelnemers. De mogelijkheid om online lessen te volgen maken het MiGuide CooL-programma toegankelijker dan andere GLI-programma’s.

Opleidingen

  • Leefstijlcoach, Instituut CAM
  • NT2- Docentenopleiding, Taalbureau Olijhoek & Valk
  • Vitaliteitcoaching, Chivo
  • Opleiding Haptonomie, Synergos
  • Politicologie, U.V.A. Masters Diploma

“Ik wil het beste in mensen naar boven halen zodat ze in staat zijn om zelfredzaam en vitaal te worden.”

IETS VOOR JOU?

Door het invullen van onderstaand formulier geef je aan dat je interesse hebt om mee te doen met het MiGuide CooL-programma. Je ontvangt een e-mail van ons, met daarin alle informatie over het programma en hoe je kunt deelnemen.