Dominique Kuipers

“Sinds mijn opleiding aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding ben ik aan de slag om anderen in beweging te krijgen. In de jaren ‘80 ben ik gestart als docent aerobic; met enthousiaste mensen samen bewegen op muziek: heerlijk!

Als Personal Trainer heb ik ruim 15 jaar ervaring met het begeleiden van mensen op weg naar een gezonder en fitter leven. Ik wil werken aan ‘het totale plaatje’. Naast bewegen en voeding spelen andere factoren een rol bij gezond willen leven. Stress en ontspanning maar ook: hoe verander ik mijn gedrag èn hoe hou ik het vol?

Sinds februari 2020 ben ik post-HBO geregistreerd leefstijlcoach. Tijdens de opleiding tot leefstijlcoach kreeg ik nog meer inzicht in alle aspecten van positieve gedragsverandering.”

Levensmotto: “Liever gek dan saai”

Een leuk weetje over Dominique: “Ik ben in 1982 begonnen met het geven van aerobiclessen, en dat doe ik nu na 40 jaar nog steeds!”

Wat is een gezonde leefstijl volgens jou?
“Een gezonde leefstijl betekent voor mij: keuzes maken die bij mij passen. Bijvoorbeeld elke dag voldoende bewegen en veel groenten eten. Maar dan wel een wijntje nemen in het weekend.

Wat is de toegevoegde waarde van leefstijlcoaching en het MiGuide CooL-programma?
“Het bijzondere aan leefstijlcoaching is dat je aan de slag gaat met alle thema’s die invloed hebben op jouw leefstijl. Mooi is dat jij zelf aan het stuurwiel staat: jij bepaalt wat jouw eerste stap is.

Leuk aan het CooL-programma is de dynamiek van de groep: iedereen is anders en toch is iedereen bezig met hetzelfde doel: gezonder leven. Dat geeft veel herkenning!

Het MiGuide CooL-programma past helemaal in deze tijd van online werken. Vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving kun je deelnemen aan de groepssessies.

Opleidingen

  • Post-HBO registeropleiding Leefstijlcoach (BLCN accreditatie)
  • Gecertificeerd Cool aanbieder
  • HBO Academie voor Lichamelijke opvoeding
Dominique Kuipers leefstijlcoach

“Ik wil mensen in beweging krijgen, in letterlijke én figuurlijke zin! Mensen begeleiden op weg naar ‘een leven leiden waar jìj je goed bij voelt’.”

IETS VOOR JOU?

Door het invullen van onderstaand formulier geef je aan dat je interesse hebt om mee te doen met het MiGuide CooL-programma. Je ontvangt een e-mail van ons, met daarin alle informatie over het programma en hoe je kunt deelnemen.