Diede van Brakel

Sporten en bewegen werd heel erg gestimuleerd binnen mijn familie. Hierdoor lukte het mij om uit te blinken als hockeyster en heb ik vele mooie trainingskampen mogen ervaren in het buitenland. Vanwege deze ‘drive’ in het sporten koos ik voor de opleiding CIOS in Arnhem. Daar heb ik vier jaar mogen ontdekken wat bij mij als sporter past. Na deze opleiding besloot ik om een halfjaar naar Australië  te gaan om meer van mezelf te weten te komen. Dit heeft mij dan ook heel erg goed gedaan waardoor ik na terugkomst de opleiding Sportkunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben gaan volgen. Sinds 2019 studeerde ik af en ben ik direct als Leefstijlcoach aan de slag gegaan.  

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd als leefstijlcoach in emotie-eten, acceptatie and commitment therapie, Positieve gezondheid, Sport en voeding en vitaal gezond oud worden. Daarnaast ben ik bij verschillende netwerkorganisaties in het land aangesloten, werk ik als docent bij NCOI, beoordeel ik kandidaten die de accreditatie tot leefstijlcoach willen behalen en toets ik verschillende scholingen voor leefstijlcoaching.   

Levensmotto: “Elke dag heb je een keuze”  

Een (of meerdere) weetjes over Diede: 

“Doordat ik triatlon ben gaan doen ben ik eindelijk hardlopen leuk gaan vinden” 

Wat is de toegevoegde waarde van leefstijlcoaching en het CooL-MiGuide programma? 

MiGuide geeft je als deelnemer de ruimte om naar een gezondere leefstijl te werken. Dit doen we samen in kleine stapjes waarin jij bepaald hoe we dit doen. Verschillende leefstijl thema’s doorloop je tijdens de groepsbijeenkomsten en spreken wij elkaar individueel ééns in het kwartaal.  

Wat is een gezonde leefstijl volgens jou? 

“Een gezonde leefstijl betekent voor mij; gezonde keuzes maken waar jij je prettig en goed bij voelt. Er is namelijk geen goed of fout maar het is juist belangrijk dat je zelf ervaart wat bij je past. Genieten en bewuste keuzes maken! 

Opleidingen 

  • Accreditatie tot BLCN leefstijlcoach (TCI) 
  • Vitaliteitscoach (Laudius)  
  • HBO Sportkunde (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) 
  • CIOS Arnhem 

 

 

Er is geen goed of fout maar het is juist belangrijk dat je zelf ervaart wat bij je past.

IETS VOOR JOU?

Door het invullen van onderstaand formulier geef je aan dat je interesse hebt om mee te doen met het CooL-MiGuide programma. Je ontvangt een e-mail van ons, met daarin alle informatie over het programma en hoe je kunt deelnemen.