Nu ook MiGuide CooL groepen met een Turks sprekende leefstijlcoach

Goed nieuws! Vanaf januari ’24 gaan er MiGuide CooL groepen starten onder leiding van een Turks sprekende leefstijlcoach. We zijn ervan overtuigd dat mensen met vergelijkbare achtergronden elkaar effectiever begrijpen en daardoor elkaar beter ondersteunen bij de ontwikkeling van een gezonde leefstijl. We zijn dan ook erg enthousiast om Seda te verwelkomen in ons team van leefstijlcoaches.

De sessies onder begeleiding van Seda zijn inhoudelijk gelijk aan de sessies van onze huidige groepen, maar met de nodige aanpassingen die rekening houden met culturele aspecten. Alle materialen zijn in het Nederlands, dus is het belangrijk dat deelnemers aan deze groepen de Nederlandse taal ook machtig zijn.

We kijken ernaar uit om met de eerste groepen onder leiding van Seda van start te gaan en het ontwikkelen van een gezondere leefstijl voor nog meer mensen bereikbaar te maken.

Hoe verwijs ik door?

Noteer in VIPLive bij ‘hulpvraag’ dat de patiënt interesse heeft in een groep met een Turks sprekende leefstijlcoach.

Startdata

  • Groep 81 – Turks : start 10 januari 2024 online groepssessies zijn op woensdagen om 19:00 uur

  • Groep 82 – Turks : start 16 januari 2024 online groepssessies zijn op dinsdagen om 12:00 uur

  • Groep 83 – Turks : start 8 februari 2024 online groepssessies zijn op donderdagen om 17:00 uur

Over Seda

Seda Cengiz, geboren in Turkije, verhuisde op haar twaalfde naar Nederland met haar familie. In 2010 behaalde ze haar diploma als diëtiste aan de Hogeschool van Amsterdam en begon ze onmiddellijk in het vakgebied te werken. Na anderhalf jaar keerde ze terug naar Turkije om haar eigen praktijk op te richten. Ze begeleidde meer dan 5000 cliënten. In 2021 verhuisde Seda, samen met haar gezin, terug naar Nederland om haar passie als diëtiste voort te zetten. Tot dat ze haar diepere fascinatie en passie voor het begeleiden van individuen naar een positievere leefstijl ontdekte. In 2016 ging ze aan de slag als leefstijlcoach in Zaandam en tot de dag van vandaag haalt ze daar ontzettend veel voldoening uit.