De Nationale Suiker Challenge

Dagelijks krijgen we vaak veel meer vrije suikers binnen dan goed voor ons is. Gemiddeld 17 suikerklontjes per dag! Door minder suiker te eten zul je beter slapen en uiteindelijk ook meer energie hebben. Maar het heeft nog veel meer voordelen, zeker als je diabetes hebt. Je bloedsuiker zal stabieler worden en daardoor verkleint de kans op complicaties. Je kan op den duur zelfs minder medicatie nodig hebben.

We snappen dat het niet makkelijk is om suikers altijd te laten liggen. Daarom steunen wij de Nationale Suiker Challenge van het Diabetesfonds. Deze is dit jaar van 7 t/m 13 juni en daagt je uit om 7 dagen gezond te eten en drinken zonder suiker. We moedigen je aan om hieraan mee te doen!

De komende tijd zullen wij hier in de MiGuide app en op onze social media kanalen extra aandacht aan besteden. Like onze Facebook pagina maar word vooral ook lid van onze ledenpagina voor nog meer inspiratie. Hier zullen we ook onze eigen ervaringen delen, want het MiGuide team zal zelf ook actief meedoen aan de challenge!

Doe jij met ons mee? Meld je via onderstaande knop aan en ontvang een digitaal magazine met tips en lekkere recepten.

Suiker Challenge